maanantai 6. elokuuta 2012

Kirsikankukkakakku


Pyysimme kesäkuussa kaasot + bestmanin puolisoineen meille viettämään iltaa. Halusimme tarjota heille ruoat ja juomat kiitoksena mielettömän suuresta avusta häissämme.
Jep, häistä kerkesi kulua melkein vuosi ennen kuin saimme vihdoin illanistujaiset järjestettyä, mutta niinkuin vanha viidakon laki sanoo: Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan!


Olen jo monta vuotta rakastanut kaikkea aasialais-tyylistä, joten halusin tehdä pirskeisiin kirsikankukka aiheisen kerroskakun. Pinnan alta löytyy suklaakakkupohja, täytteenä valkosuklaamoussea sekä raparperi-vaniljahilloke. Kuorrute on vaahtokarkinmakuista kaulintamassaa, jota löytyy nykyisin ainakin isommista marketeista. Kirsikkapuun oksat, pinkit nauhat sekä kukat ovat myös samaa massaa.



Kakun lisäksi tarjosimme varhaisperunoita, grillattua broileria sekä possua, tzatsikia, tex mex-salaattia sekä caesar-salaattia.


Niin.. ja saattoi siinä jotain kuplivaa juomaakin olla :)


6 kommenttia:

  1. Hei! Ihan vaan uteliaana kysyn: mitä tapahtuu vuodatuksen vie bloggeriin-nappia painamalla? En löytänyt ohjeita; saapiko mukamas kaikki vanhat blogijutut mukaansa? En ole viitsinyt kokeilla, jos vaikka tapahtuu jokin katastrofi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soittelin eilen kaverinin kanssa ja selvitin tän "mysteerin". Kyllä, saat tosiaan siirrettyä siitä napista kirjoituksesi tänne!!! Laitoin ohjeet uusimpaan postaukseeni täällä.

      Poista
  2. Njaa.. enpäs tienny tollasesta nappulasta ennen kuin kerroit! uskaltaiskohan kokeilla mitä tapahtuu?

    VastaaPoista
  3. Mä laitoin just vuodatuksen tukeen sähköpostia tosta aiheesta, katsotaan mitä sieltä vastataan.

    VastaaPoista