torstai 9. elokuuta 2012

Kihlajaiskortti ja vinkki bloginsa siirtäville


Tämä kortin askartelin kesäkuun alussa mieheni pikkuveljen kihlajaisiin.


Tästä se urakka sitten alkaa! Eli rupean pikku hiljaa siirtelemään vanhoja postauksia Vuodatuksen blogista tänne, kuvien kera. Siirsin eilen kaikki kirjoitukseni bloggerille odottamaan muokkausta, niitä siirtyi kaiken kaikkiaan 321 kpl, joten saattaa tovi vierähtää, että saan edes osan niistä julkaistua! Välissä tulee varmaan jo paljon uusiakin postauksia.

Vinkkinä muillekkin Vuodatuksesta siirtyville, että Vuodatuksesta löytyy "nappi" josta saat siirrettyä kaikki postaukset kertaheitolla Bloggeriin! Tämän löydät näin:

Mene Vuodatuksen kojelaudalla kohtaan Asetukset, alavalikkona blogi asetukset. Rullaa sivun alareunaan ja paina: Vie Blogger formaattiin nappulaa. Tallenna tiedosto koneelle.

Sitten mene bloggerin blogiisi ja paina Asetukset nappulaa. Valitse sieltä: Muu ja sivun keskelle pitäisi ilmestyä kohta Blogityökalut. Valitse siitä: Tuo Blogi ja etsi koneelle tallentamasi tiedosto painamalla Browse-nappulaa. Jos et halua, että kaikki tuomasi postaukset julkaistaan heti ilman kuvia, ota "täppä" pois: Julkaise automaattisesti kaikki tuodut tekstit- kohdasta ja paina lopuksi Tuo blogi- nappulaa. Tämän jälkeen siirretyt postauksesi pitäisi löytyä sivun reunasta, kun painat Tekstit ja sen alavalikkona Tuodut (suluissa tuotujen postausten määrä). Sitten postaukset voikin rauhassa muokata, lisätä kuvat jne. ja lopuksi julkaista.

Toivottavasti tästä ohjeesta olisi jollekkin hyötyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti