Pimp my pappilan hätävara. Kesälomaviikolla teki mieli herkutella. Kauppaan en viitsinyt sen takia lähteä joten tämän jälkiruoan "tuunasin" kotoa löytyneistä raaka-aineista. Tällä ohjeella tuli 4 kpl mariannetriflejä.
- 160 g kakkupohjan tai kahvikakun muruja (minulla sattui olemaan minttu-suklaakahvikakkua pakkasessa, joten se sopi tähän hyvin)
- 2 dl kermaa
- ½ prk maitorahkaa
- ½ pss Marianne crushia
- 2 tl vaniljasokeria
- 1/4 dl kermalikööriä
- ½ dl maitoa
- koristeena suklaarouhetta ja keksitikkuja
Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kulhossa maitorahka, marianne crush sekä vaniljasokeri ja lisää lopuksi pehmeä kermavaahto. Kasaa kauniisiin laseihin kerroksittain kermalikööri-maidolla kostutettuja kakkumuruja sekä mariannevaahtoa. Koristele haluamallasi tavalla ja nauti hyvässä seurassa :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti