tiistai 29. kesäkuuta 2010

Mariannetrifle



Pimp my pappilan hätävara. Kesälomaviikolla teki mieli herkutella. Kauppaan en viitsinyt sen takia lähteä joten tämän jälkiruoan "tuunasin" kotoa löytyneistä raaka-aineista. Tällä ohjeella tuli 4 kpl mariannetriflejä.


  • 160 g kakkupohjan tai kahvikakun muruja (minulla sattui olemaan minttu-suklaakahvikakkua pakkasessa, joten se sopi tähän hyvin)

  • 2 dl kermaa

  • ½ prk maitorahkaa

  • ½ pss Marianne crushia

  • 2 tl vaniljasokeria

  • 1/4 dl kermalikööriä

  • ½ dl maitoa

  • koristeena suklaarouhetta ja keksitikkuja

Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kulhossa maitorahka, marianne crush sekä vaniljasokeri ja lisää lopuksi pehmeä kermavaahto. Kasaa kauniisiin laseihin kerroksittain kermalikööri-maidolla kostutettuja kakkumuruja sekä mariannevaahtoa. Koristele haluamallasi tavalla ja nauti hyvässä seurassa :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti