torstai 11. lokakuuta 2012

Mustikkamousse

Mustikkamousse:
  • 100 g tuorejuustoa
  • 180 g mustikkasosetta
  • 70 g sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 3 liivatetta
  • 1½ dl kermaa
 Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi.Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi ja nosta hetkeksi kylmään. Sulata pakastemustikat ja valuta niistä neste. Soseuta valutetut mustikat. Sekoita tuorejuusto, sokerit sekä mustikkasose. Purista liivatteista vesi pois ja sulata ne tilkkaan kuumaa mustikkamehua. Anna jäähtyä hetki ja kaada sitten ohuena nauhana tuorejuustomassaan koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi pehmeä kermavaahto.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti