tiistai 13. joulukuuta 2011

14.12



Marmoroidut jääsuklaat, olkaapa hyvät!

Bongasin Hellapoliisin sivuilta ehkä kaikkien aikojen helpoimmat karkit valmistaa, jääsuklaat!

Mulla on nyt menossa varmaan joku marmorointi kausi, kun haluaisin marmorikuviota kaikkialle :) Sillä saa niin kivan näköistä kuvioa aikaan. Siksipä teinkin jääsuklaat yhden suklaan sijaan sekä valko- että maitosuklaasta.

Marmoroidut jääsuklaat: (tällä ohjeella tein 28 kpl nameja)


  • 50 g kookosrasvaa

  • 50 g maitosuklaata /
  • 50 g kookosrasvaa

  • 50 g valkosuklaata

Sulata maitosuklaa ja 50 g kookosrasvaa kattilassa koko ajan sekoittaen. Sulata toisessa kattilassa valkosuklaa ja kookosrasva. Kaada maitosuklaa-rasvaseosta n.1/4 karkkivuoan pohjalle. Valuta sen päälle n. 1/2 vuoallista valkosuklaa-rasvaseosta. Täytä vuoka maito-suklaarasvaseoksella. Marmoroi karkin pinta hammastikkua apuna käyttäen. Nosta jääsuklaat kylmään jähmettymään. Säilytys jääkaapissa tai pakastimessa.



Kaloreitahan näissä on reilusti, mut kyllä jouluna saa vähän herkutella! Vai mitä? Eikä näitä olekaan tarkoitus syödä kerralla kaikkia ;)
Mieheni piti näistä kovasti. Mulle tuli mieleen Kinder-suklaa, johtuen varmaan valkosuklaan ja maitosuklaan yhdistelmästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti